Contact

Sophie de Groot

Aanvraagformulier

U kunt mijn blog op sociale netwerken vinden: En ik zou houden van meer te kennen. Tevreden om me te contacteren met om het even welke vraag of te becommentariëren: Vloerlaamperebe.nlVloerlaamperebe.nl/nijmeerVloerlaamperebe.nl/tjekk

Deze post is in samenwerking met Aalto-Universiteit. De Aaltouniversiteit is trots om de partner van Nederlandinstituut voor Energiestudies (NWI-Energie) te zijn. Het Centrum voor Duurzame Verlichting (CWL) is een vennootschap van de Universiteiten van Aalto, Groningen, Utrecht, Wageningen, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Groningen.

De verlichtingsindustrie evolueert snel en het is essentieel om ervoor te zorgen dat het licht behoorlijk wordt gebruikt. Daarom het doel van het Lichte Beheersprogramma bij Aalto-Universiteit is normen voor het ontwerp en de verrichting van verlichting in de woonsector te creëren.

NWI-de Energie en het doel van het Verlichtingscentrum moeten de verlichtingsindustrie verbeteren door een gemeenschappelijke norm voor de industrie vast te leggen en daardoor kosten voor allen te drukken. Het zal ook bijdragen tot de algemene ontwikkeling van energiebeheer in de verlichtingssector.

Vraag altijd om een verbinding. Omvat altijd URL van uw blog, niet alleen de naam en de datum.

En als u interessant bent, publiceer ik artikelen, video's, ook artikelen en gidsen op een waaier van onderwerpen met betrekking tot staande lampen:

Alle lampen worden hand-gebouwd, zo gelieve geduldig te zijn als u sommige problemen met uw lamp hebt. Ik ben een bezige persoon, en ik zal mijn beste uw vragen doen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Gelieve te aarzelen om me geen vragen in de commentarensectie onder of via e-mail te stellen.

Als u om het even welke vragen over deze gids hebt, te controleren gelieve FAQ aan het eind van deze gids.

Informatief en onderhoudend! Dank u voor het lezen van mijn blog. Ik ben zeer dankbaar voor uw steun! © 2017 Alle rechten voorbehoudena. Deze post kan filiaalverbindingen bevatten, zodat als u op één klikt en een aankoop maakt, kan ik een kleine commissie ontvangen.

Opening Hours